miercuri, 9 februarie 2011

Postcard Perfect

 Stiti vederile (sau screensaver-ele) alea cu o plaja alba si niste palmieri batuti de briza, pe fundalul marii albastre? Pai destul de inaccesibile, nu? Well, postul asta va demonta ideea asta. Exista o multime de hoteluri (romantice si mici si intime - cine vrea sa stea pe plaja aglomerata a unui hotel cu capacitate de 1000 de persoane?) in lumea asta, amplasate exact pe o plaja din asta de vedere, la preturi foarte normale. Par example:

Cabanas La Luna - Tulum, Mexic - construita sub forma unui satuc si compusa din 7 cabanute separate, una mai fermecatoare decat cealalta - pare un petic de paradis. Desi destul de izolata cat sa te simti ca Robinson Crusoe, totusi nu ai cum sa te plictisesti aici: la 2 ore cu masina gasesti piramida maiasa Chichen Itza. La cativa kilometri, gasesti Sian Ka'an Biosphere - cea mai mare rezervatie marina din Mexic, unde poti sa inoti, snorkel-uiesti sau pur si simplu sa admiri frumusetile din jur.
(cabana intre 130-160$/noapte + mic dejun)


Phi Phi Relax Beach Resort - Phi Phi, Tailanda - pe una din cele mai frumoase insule din lume, e  un resort izolat si linistit compus din bungalow-uri situate chiar pe plaja. Explorati imprejurimile, faceti snokeling urmat de un masaj tailandez pe plaja (inclus in pret) sau pus si simplu leneviti in hamac in timp ce va bucurati de frumusetea din jurul vostru.
(un bungalow intre 40 si 90euro/noapte)


Alam Gili - Lombok, Indonezia - la un zbor de 25 de minute si in jur de 45$ de Bali, pe o insulita micuta (chiar asta inseamna "gili"), unde nu exista masini, gasim Alam Gili, un resort micut, cu doar 7 bungalow-uri decorate in stil balinez, cu dus in aer liber si verande umbroase. E dulce viata aici: inscrie-te la un curs de diving, inconjoara in pas de plimbare insula (in doar cateva ore), bea un cocteil pe plaja.
(camera dubla intre 45-75$ cu tot cu micul dejun si ceaiul de dupa-amiaza)




Concluzia: se poate si fara sa dai faliment! Doar sa stii unde sa cauti ;)

Un comentariu:

  1. E fenomenal ca aveti ocazia sa calatoriti asa mult. Si noua ne plac in special locurile la ocean, cu plaje frumoase. Va recomand Costa Rica. Am povestit pe blogul meu despre excursia din Costa Rica, insa acum am facut putina curatenie :) si am sters cam tot :) Daca te intereseaza subiectul, iti pot trimite articolele pe mail.

    RăspundețiȘtergere